Thuiszorg - professionele zorg met een vertrouwd gezicht

Als u te maken heeft met ziekte, een tijdelijke aandoening of een lichamelijke beperking, dan is het fijn dat u op professionele verzorging en verpleging thuis kunt rekenen als het nodig is. Met de zorg en ondersteuning van de flexibele wijkteams van HilverZorg kunt u zo lang mogelijk zelfstandig blijven in uw eigen huis. Of het nu gaat om lichte of intensieve zorg en verpleging, wij zijn er voor u. En omdat HilverZorg met kleine teams werkt, ziet u vaak een vertrouwd gezicht.

 

Wij leveren thuiszorg vanuit onze flexibele wijkteams
Elk wijkteam heeft een eigen werkgebied in Hilversum.
Klik hier voor de indeling van de werkgebieden en informatie over het wijkteam bij u in de buurt

Overzicht van al onze wijkteams in Hilversum: klik hier

Bekijk de meestgestelde vragen over Thuiszorg en dagzorg

Heb ik een indicatie nodig voor thuiszorg of dagzorg?

Voor persoonlijke verzorging, verpleging en dagzorg heeft u een indicatie nodig. Voor een Wlz-indicatie neemt u contact op met het CIZ. De indicatie voor de Zvw (zorgverzekering) loopt via de wijkverpleegkundige en bij het gemeenteloket kunt u terecht voor financiering vanuit de Wmo.

Welke typen thuiszorg biedt HilverZorg?

HilverZorg biedt persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Daarnaast bieden wij ook gespecialiseerde thuiszorg bij dementie en thuiszorg in de laatste levensfase (palliatieve thuiszorg).

Hoe meld ik mij aan voor thuiszorg via HilverZorg?

Bel direct met het wijkteam bij u in de buurt. Wilt u weten welk wijkteam bij u in de buurt zit? Scroll dan omhoog en vul uw postcode en huisnummer in bij de zoekfunctie hierboven.

Waar vind ik een overzicht van alle wijkteams?

Onze wijkteams werken alleen in Hilversum: klik hier voor een overzicht van de gegevens van alle wijkteams.

Dagzorg

Als het thuis lastig wordt om uw dag in te vullen door geheugenproblemen, dan kunt u terecht bij onze Centra voor Ontmoeten & Dagzorg. Voor dagzorg waarbij ook behandeling wordt geboden kunt u terecht op ons Dagcentrum Zonnehoeve. In overleg met onze medewerkers krijgt u een programma aangeboden dat aansluit bij uw interesses en mogelijkheden.

Wat mag u verwachten van de thuiszorg van HilverZorg?

De wijkteams van HilverZorg bieden u de zorg die in uw situatie nodig is. Als het nodig is, kunnen zij er ook voor zorgen dat u thuis specialistische zorg krijgt. Dat kan een fysiotherapeut zijn, maar bijvoorbeeld ook een wondspecialist, een diabetesspecialist of een geestelijk verzorger. 

Wat mag u verwachten van de dagzorg van HilverZorg?

In een aantal centra van HilverZorg kunt u terecht voor een fijne en stimulerende dagbesteding. Daarbij kunt u denken aan gerichte activiteiten, maar ook aan een goed gesprek met iemand die met begrip en belangstelling luistert naar uw levensverhaal en ingaat op uw vragen. Bij Dagcentrum Zonnehoeve wordt gerichte behandeling geboden, altijd afgestemd op uw wensen en behoeften.

Wat als u tijdelijk meer zorg nodig heeft dan u van de thuiszorg kunt krijgen?

Dan kunt u terecht bij HilverZorg Tijdelijk Thuis. Op deze locatie bieden wij tijdelijke zorg en behandeling, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Bijvoorbeeld om te herstellen na een behandeling in het ziekenhuis of wanneer u tijdelijk extra zorg nodig heeft in verband met  een ziekte. Maar ook wanneer uw mantelzorger er tijdelijk even tussenuit wil kunt u bij ons logeren.

Wilt u meer weten over de thuiszorg van HilverZorg?

Bent u op zoek naar thuiszorg bij u in de buurt, scroll dan iets omhoog voor de zoekfunctie.

Wilt u meer weten over de dagzorg van HilverZorg?

Neem dan contact op met onze medewerkers via 035 760 8009.